SI

Večer z Iztokom Mlakarjem - RAZPRODANO

Poletne kulturne prireditve - Abonma PKP

Malo je glasbeno razgledanih ljudi, ki ne bi prepoznali vsaj kakšne od njegovih pesmi in mu priznavali glasbenega mojstrstva. Iztokovi koncerti so prave male predstave in svojevrsten glasbeni dogodek. Danes je Iztok Mlakar morda najbolj znan slovenski kantavtor (čeprav tega izraza ne mara), z največ prodanimi albumi in redkimi koncerti. Na večeru, kjer vedno združi svoje moči z izvrstnim glasbenikom in prijateljem Davidom Šuligojem, bomo slišali prav gotovo kakšno pesem z zadnje plošče, pa seveda nekaj najuspešnejših starejših, ki so že skoraj »ponarodele«.

Vstopnice za koncert Iztoka Mlakarja bomo prodajali v soboto, 6. julija 2019, od 9. ure dalje v avli Doma kulture Velenje. Vstopnice bodo v prodaji, če ne bo razprodan Poletni kulturni abonma Festivala Velenje.

  Velenjski grad
  Vstopnina: 25 €

Zaključek Poletnih kulturnih prireditev bo tradicionalno pripadal Iztoku Mlakarju, igralcu, glasbeniku, avtorju, prvaku slovenskega teatra. Mlakar slovi kot izvrsten kantavtor in interpret svoje glasbe, seveda pa je tudi odličen dramski igralec, komik in gledališki avtor – komediograf. V zadnjih letih smo spoznali njegove izjemne glasbene komedije, iz katerih je kar nekaj uspešnic na njegovem zadnjem dolgo pričakovanem albumu Porkaeva.

Deli s prijatelji