SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Koncert za dan žena

Tradicionalni koncert ob dnevu žena z ABBA&QUEEN Tribute bands
  Rdeča dvorana
  Vstopnina: 24 €
Organizator: Organizator: Rdeča dvorana, Pokrovitelji: Mestna občina Velenje in Festival Velenje
  www.srz-rdeca-dvorana.si
Vsako leto 8. marec posvetimo našim boljšim polovicam. V čast naših cenjenih žena, mam, sester, prijateljic, babic in sodelavk tudi letos prirejamo spektakularni koncert.

Leto za letom nas v Rdeči dvorani Velenje obiščejo zvezde slovenske in tuje glasbene scene in tudi tokrat ne bo nič drugače.

V njihovo čast bosta tokrat v Rdeči dvorani v Velenju nastopili dve izjemni tribute skupini:
- ABBA Real Tribute
- Queen Real Tribute

POZOR: Število vstopnic je omejeno, zato pohitite in si zagotovite svojo še pravi čas. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih EVENTIM, PETROL in POŠTA SLOVENIJE.

VEČ INFORMACIJ O NASTOPAJOČIH

QUEEN REAL TRIBUTE
Skupino Queen Real Tribute sestavljajo glasbeniki, ki so v času nastopov slavne skupine Queen v Srbiji z njimi tudi igrali. So izjemni oboževalci njihove glasbe, ki jo želijo ohraniti in še danes obujati prelepe spomine na enega naboljših rok skupin vseh časov. Za njimi je bogata kariera z nastopi na mednarodni ravni, zaradi so postali ena izmed boljših Queen tribute skupin na svetu.

ABBA REAL TRIBUTE
V Slovenijo prihaja ena najuspešnejših ABBA Real Tribute skupin na svetu! Bleščeče obleke, sijajna koreografija in glasovi, kot da bi ponovno oživela skupina ABBA. Največje uspešnice ene najbolj popularnih skupin na svetu v mojstrski izvedbi ABBA Real Tribute Banda prav nikogar ne bodo pustile ravnodušnega. Mamma Mia, Dancig Queen, Take A Chance on Me, Super Truper, The Winer Takes It All, Chiquitita, Fernando, Gimme! Gimme! Gimme!, Waterloo in še mnoge druge. Slovenci vedno znova kažemo, da navdušenje – kaj navdušenje, prava evforija - nad skupino ABBA ni prav nič manjša kot je bila nekoč.
Deli s prijatelji