Do 16. maja zbiramo pobude za občinska priznanja

Komisija za priznanja, ki pobude za podelitev priznanj Mestne občine Velenje zbira do 16. maja, je v letošnjem letu razpisala naslednja priznanja: ambasador Mestne občine Velenje, grb Mestne občine Velenje, plaketa Mestne občine Velenje, častni občan Mestne občine Velenje. Pobude lahko pošljejo občani Mestne občine Velenje, združenja občanov, ki delujejo v Mestni občini Velenje, in pravne osebe s sedežem v Mestni občini Velenje. Obvestilo o zbiranju pobud za podelitev priznanj v letu 2023 je objavljeno na spletnih straneh Mestne občine Velenje www.velenje.si (Za občane/Javne objave in razpisi/Druge objave).

Pobuda za podelitev priznanja mora vsebovati naslov predlagatelja pobude in naslov kandidata za podelitev priznanja, naziv pričakovanega priznanja, utemeljitev in soglasje za obdelavo osebnih podatkov kandidata za podelitev priznanja. Pobude morajo biti oddane do vključno torka, 16. maja 2023, do 12. ure po pošti na naslov: Mestna občina Velenje, Komisija za priznanja, Titov trg 1, 3320 Velenje, v zaprti kuverti z oznako NE ODPIRAJ – POBUDA. Vsak pobudnik lahko poda samo en predlog za podelitev priznanj.

Komisija za priznanja si pridržuje pravico, da po objavljenem roku prispelih ali nepopolnih pobud ne bo obravnavala.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content