Šola za starše: "Otroci so naše največje bogastvo"; sezona 23/24

Spodbujanje otrokove samostojnosti in privzdigovanje delovnih navad

16.04.2024
17:30 - 19:00
Vila Rožle, Splet
Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje

Vsebina predavanja: Vzgoja, ki krepi samostojnost, je še kako potrebna, saj ima samostojen otrok bolj pozitivno samopodobo in boljše zavedanje o samem sebi. Že majhni dojenčki razvijajo sposobnost, da se lahko igrajo in zamotijo sami. Takšno samostojnost v igri je potrebno spodbujati, saj so to že prvi koraki k razvoju samostojne osebe. Kako in na kakšne načine pa starši še lahko vplivamo na razvoj samostojnosti pri našem otroku, pa boste izvedeli na našem predavanju. Prav tako se bomo posvetili temu, na kaj (ne)samostojnost vse vpliva in kakšne so njene posledice.

O predavatelju: Sašo Kronegger: univ. dipl. socialni pedagog, transakcijski analitik, se s podporno-izobraževalnimi programi namenjenimi staršem in pedagoškim delavcem ukvarja več kot 15 let. Že vrsto let sodeluje z ZPMS v programih krepitve starševskih kompetenc, tesno pa sodeluje tudi z drugimi organizacijami, katerih uporabniki prihajajo iz manj spodbudnega okolja, kakor tudi z mladinskimi centri, kjer so uporabniki mladostniki. Pri svojem svetovalnem delu se usmerja na opolnomočenje uporabnikov.

Predavanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM. Za sodelovanje na predavanju prosimo za prijavo na mzpm.velenje@vilarozle.si, do torka, 16. aprila 2024, do 14. ure. Po prijavi vam pošljemo povezavo na vašo e-pošto.

Šola za starše: "Otroci so naše največje bogastvo"; sezona 23/24

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content