Osnove meditacije, 1. del

04.03.2024
18:00
Knjižnica Velenje, študijska čitalnica
Knjižnica Velenje

Za učenje meditacije je potrebno samo malce vaje in vztrajnosti. Med izvajanjem meditacije vstopamo v višje stanje zavesti, duševno in telesno zdravje se nam izboljša, zmanjšujemo stres, postajamo bolj jasnih misli. Meditacija ima mnogo prednosti, vendar le, če se je učimo postopoma in na varen način, saj med meditiranjem odpiramo svoj avrični ovoj. Pred pričetkom meditativne vadbe se je predhodno dobro naučiti nekaj enostavnih trikov umirjanja svojega uma ter, kar je najpomembnejše, kako varno vstopati in izstopati iz meditacije. Vabljeni na uvodni del učenja meditacije.

V sodelovanju s predavateljico Tanjo Lenart iz Društva Novus, organizacijo, ki uresničuje svoj namen delovanja z razvijanjem raznolikih programov in zagotavljanjem brezplačnih storitev, za občane oz. za različne ciljne skupine prebivalstva vseh generacij (od mladih do seniorjev).
Osnove meditacije, 1. del

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content