Kino predstave

Miraculous Pikapolona & Črni maček: Film

Redna filmska predstav (Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie)

29.03.2024
17:00
Kino Velenje, velika dvorana
Festival Velenje - Kino Velenje
4 EUR

Sinhronizirana animirana akcijska pustolovščina, 105 min (Francija)
Režija: Jeremy Zag

Ugotovite, kako se je vse začelo…

Svetovnemu fenomenu bomo priča tudi na velikih platnih! Prihaja namreč animirani celovečerni film o dogodivščinah vsem dobro poznanih junakov! Zgodba se dogaja v sodobnem Parizu in predstavlja začetek superjunaških dogodivščin Marjetke in Adrijena kot Pikapolone in Črnega mačka. Življenje običajne najstnice Marjetke v Parizu se popolnoma spremeni, ko se s pomočjo čudežnega dragulja lahko spremeni v superherojko Pikapolono. Ker ima čarobno moč ustvarjanja, združi svoje moči s svojim čistim nasprotjem – Adrijenom, ki se spremeni v Črnega mačka, da bi skupaj rešila Pariz pred kaosom, ki ga je v mestu sprožil novi zlobnež.

Domišljijska pustolovščina, polna osupljive pokrajine, izpostavlja akcijo, humor in romantiko v zgodbi o samozavesti, pogumu in neizmerni moči ljubezni.

Miraculous je postal globalni popkulturni fenomen, ki se je v zadnjih letih predvajal v več kot 120 državah po svetu v 130 televizijskih epizodah. Miraculous je navdihujoče animirano superherojsko vesolje, v katerem se Pikapolona in Črni maček čudežno spremenita. Skupaj ves čas premagujeta zlobneže in krmarita v najstniškem obdobju, polnem raznoraznih izzivov.

Miraculous Pikapolona & Črni maček: Film

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content