Delavnice in animacija za otroke

Zimski počitniški živ-žav v Vili Rožle

26.02.2024 - 01.03.2024
10:00 - 13:00
Vila Rožle
Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje
Vsako dopoldne v počitniškem tednu bomo v Vili Rožle pripravili pester program aktivnosti za šolarje od 6. leta starosti dalje. Počitniški programi so zasnovani tako, da v njih vabimo le otroke (brez spremljevalcev). 

Ponedeljek, 26. februar: Ptice pozimi Izdelali bomo hranilnike za ptice in jih obesili po parku. Pri tem bomo na sprehodu pozorno opazovali katere ptice jih uporabljajo in kako se oglašajo. Na toplem bomo naša opažanja kreativno prenesli še na papir.

Torek, 27. februar: Dan polarnega medveda Ker je na našem planetu vse manj polarnega ledu, je tudi vse manj severnih medvedov. Februar je mesec, ko medvedje družine še spijo zimski spanec na varnem in toplem v podzemnih brlogih. Medtem, ko kosmatinci pozimi še spijo, bomo izdelali svojo medvedjo druščino in prisluhnili medvedji pravljici.

Sreda, 28. februar: Pisana, topla in mehka volna Kakor babice, ki zimski čas rade izkoristijo za štrikanje volnenih nogavic, kap, šalov in jopic svojim vnukom, se bomo tudi mi poigrali z mehko volno in pisanimi gumbi, ter jih z veliko domišljije in kreativnosti pretvorili v zabavne izdelke.

Četrtek, 29. februar: Prestopni dan Dan bomo preživeli v duhu reciklaže, ponovne uporabe in kreativnega nereda. Ustvarjali bomo iz različnih materialov, izdelovali zapestnice, skupaj izdelali neskončno sliko, pri tem pa uporabili veliko pisanih barv.

Petek, 1. marec: Zimska pravljica Skuhali si bomo topel medeni čaj in spoznavali zimske začimbe. Igrali bomo družabne igre, spekli še kekse, ter jih pojedli na čisto pravi zimski čajanki.


Podroben program najdete tudi na našem facebook-u: (2) Facebook.
Zimski počitniški živ-žav v Vili Rožle

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content