Kino predstave

Mala morska deklica

Redna filmska predstava (The Little Mermaid)

27.05.2023
17:00
Kino Velenje, velika dvorana
Festival Velenje - Kino Velenje
5 EUR
Podnaslovljena družinska domišljijska pustolovščina, 135 min (ZDA)
Režija: Rob Marshall

Igrajo: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Noma Dumezweni

Film vsebuje nekaj prizorov utripajočih luči, ki utegnejo vplivati na tiste gledalce, ki so ob svetlobnih dražljajih nagnjeni k epileptičnim napadom ali so na svetlobne dražljaje kako drugače občutljivi.

Težko pričakovana in z oskarjem nagrajena glasbena Disneyjeva klasika letos prihaja v igrani različici zgodbe o morski deklici, ki se zaradi ljubezni odloči zapustiti svoj pravljični podvodni svet. Najmlajša in najbolj kljubovalna od hčera kralja Tritona, Ariel, hrepeni po tem, da bi izvedela več o svetu na drugi strani morja. Med potovanjem nad gladino se zaljubi v princa Erica. Medtem ko je morskim deklicam prepovedano komunicirati z ljudmi, mora Ariel slediti svojemu srcu. Z zlobno čarovnico Ursulo sklene dogovor, ki ji da priložnost, da izkusi življenje na kopnem, a na koncu postavi v nevarnost svoje življenje in očetovo krono. V filmu kot Ariela nastopa pevka in igralka Halle Bailey.

Mala morska deklica

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • 1 poskus na e-mail
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content