SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Brezplačna dostava plina na dom

3. 4. 2020

V času izrednih razmer družba Butan plin omogoča brezplačno dostavo plina v zeleni jeklenki na dom, z geslom 'solidarnost'.  Naročila sprejemajo na telefonski številki 080 1115 oziroma preko spletnega obrazca, ki je objavljen na spleteni povezavi https://www.butanplin.si/vprasajte-nas/narocilo-dostave-plina-v-jeklenki-na-dom/.

V družbi Butan plin verjamejo, da lahko skupaj prispevamo k učinkovitemu spopadanju z aktualnim stanjem, zato spodbujajo, da ljudje ostajajo doma, če je to mogoče. Prav zaradi tega ponujajo brezplačno dostavo zelene jeklenke na dom. Dostava poteka skladno z vsemi priporočili in predpisi. Vsi dostavljavci dosledno upoštevajo zahtevane higienske standarde in uporabljajo vsa potrebna zaščitna sredstva (rokavice, razkužila, maske itd.). Kot običajno v primeru dostave strankam omogočajo tudi  brezplačen priklop in menjavo tesnila.

Vse uporabnike prosijo, da jeklenko nastavijo pred stanovanjema ali hišo oziroma poskrbijo za nemoten dostop v primeru menjave, nakup poravnajo z brezstično kartico in tudi sami upoštevajo vsa priporočila za zaščito sebe in drugih.

Zeleno jeklenko lahko zainteresirani občani naročijo vse dni v tednu na telefonski številki, ki velja za Štajersko in Koroško regijo 080 1115. Naročilo plina preko spleta pa je možno na povezavi https://www.butanplin.si/vprasajte-nas/narocilo-dostave-plina-v-jeklenki-na-dom/.

Deli s prijatelji