SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Dobrodelni koncert z dražbo likovnih del

16. 10. 2009

V petek, 23. oktobra 2009, bo ob 19. uri v Domu kulture Velenje potekal dobrodelni koncert za družino Paterneš iz Cirkovc, ki ji je pred meseci požar uničil domačijo, za nakup avtomobila za potrebe Centra za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje ter za nakup avtomobila za invalidne otroke.

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili: ansambel Spev, Tanja Žagar, Irena Vrčkovnik, ansambel bratov Avbreht, skupina Pop design, ansambel Šestica in skupina Sinji galeb.

Poleg glasbenih nastopov bo na koncertu potekala dražba dvajsetih likovnih del Društva šaleških likovnikov, ki so jih v ta namen podarili.

Vstopnina za koncert bo 10 evrov, poleg vhoda pa bo tudi zaprta skrinjica za morebitne dobrodelne prispevke. Koncert bo povezoval voditelj Andrej Hofer.

Dobrodelni koncert organizirajo Društvo humoristov Velenje, Društvo šaleških likovnikov, Aktiv delovnih invalidov Premogovnika Velenje, Festival Velenje in Mestna občina Velenje.

Za dobrodelne namene je pri Mestni občini Velenje odprt poseben račun (podračun MOV podračun za dobrodelne namene, številka: 01333-6000000925, odprt pri Banki Slovenije).

Vljudno vabljeni!


Prijazen pozdrav,
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje


Deli s prijatelji