SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Rekreativno kolesarjenje po Vinski Gori

7. 9. 2009

V soboto, 12. septembra 2009, Mestna občina Velenje v sodelovanju s Turističnim društvom Vinska Gora, Kolesarskim klubom Energija, Zvezo šoferjev in avtomehanikov, Ciklošportom in podjetjem HTZ organizira Rekreativno kolesarjenje po Vinski Gori.

Prijava udeležencev bo v soboto, 12. septembra 2009, ob 9. uri na dveh lokacijah: pred Osnovno šolo Gorica in v Vinski Gori pred večnamenskim domom. Start kolesarjev bo ob 10. uri.

Pod vodstvom članov Kolesarskega kluba Energija bodo kolesarili po označeni kolesarski poti do cerkve sv. Janeza, kjer bo prva kontrolna točka. Od cerkve se bodo peljali proti Dobrni in se ustavili pri Vovkovem mlinu (2. kontrolna točka). Cilj in zadnja kontrolna točka bosta pri večnamenskem domu v Vinski Gori.

Med potjo se bodo kolesarji lahko osvežili z nanočisto vodo, ki jo bodo s pomočjo filtrov Aquavallis očistili predstavniki podjetja HTZ.

Otroci do 12. leta se lahko kolesarjenja udeležijo le v spremstvu staršev in s čelado.

V tem letu bomo med drugim organizirali še družinsko kolesarjenje, ki ga bomo pripravili 23. septembra, v času Pikinega festivala.

V primeru dežja kolesarjenje odpade.

Več informacij: Mateja Učakar, TD Vinska Gora, 041 375 172

Prijazno vabljeni,
Služba za odnose z javnostmi MO Velenje

Deli s prijatelji