SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Obrazci

Vloge organom Mestne občine

Zaradi poenostavitve pisne komunikacije z občani smo na Mestni občini Velenje pripravili različne obrazce, ki od vlagatelja zahtevajo točno določene podatke, potrebne za izdelavo hitrega in točnega odgovora pristojnih občinskih organov. Pisni obrazec lahko izpolnite in pošljete na elektronski naslov info@velenje.si. Pravna podlaga oz. privolitev za zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov je navedena na posameznem obrazcu.


Vloga v obliki Word obrazca ali e-vloga (.eV)?

Velika večina vlog MO Velenje je pripravljenih kot Word dokument, ki ga prenesete na svoj računalnik, ga odprete in izpolnite na vašem računalniku oz. ga stiskate in izpolnite ročno, nato pa izpolnjeno vlogo kot Word datoteko ali fotografijo izpolnjenega dokumenta pošljete na info@velenje.si ali ga oddate v naše vložišče.

V letu 2020 smo skupaj z Ministrstvom za javno upravo (MJU) kot dodatno možnost pripravili nekaj obrazcev tudi v elektronski obliki, spodaj označenih s predpono .eV (elektronska vloga). Njihova posebnost je, da obrazec izpolnite kar v vašem brskalniku in ga oddate v našo Glavno pisarno s klikom na gumb "Pošlji". V spodnjih povezavah so obrazci v elektronski obliki vedno v paru z osnovnim obrazcem vloge v Word obliki.

Komunalna problematika

Mirujoči promet, taksi služba

Stanovanjsko področje

Obratovanje gostinskih lokalov

Urejanje prostora in varstvo okolja

Zdravstvo in sociala

Ostalo

V kolikor svojih želja in zahtev do občine niste našli med zgornjimi obrazci, lahko svojo vlogo napišete in pošljete na naslov:

Mestna občina Velenje 
Vložišče

Titov trg 1 
3320 Velenje

in v vlogi navedite:
  • vaše kontaktne podatke - točen naslov
    (opcijsko telefon in e-pošto)
  • datum,
  • zadevo oz. predmet vloge in v njej kar se da točno popišite vaš problem,
  • svoj podpis.