SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Mlade velenjske talente vabimo k sodelovanju

10. 6. 2021

V okviru projekta Talent Magnet, ki je sofinanciran s strani EU iz programa Podonavje, bomo nadarjenim mladim omogočili, da predstavijo svoj talent. Projekt Talent Magnet obravnava velike družbene izzive, ki jih povzroča izseljevanje izobraženih mladih ljudi, predvsem iz manjših in srednje velikih mest v Podonavju (beg možganov). Velenje bo kot eno izmed osemnajstih evropskih mest v projektu razvilo modele, orodja in načrte, ki bodo v pomoč pri zadržanju in privabljanju talentov ter ohranjanju mednarodnih izkušenj in znanja v lokalnem okolju. Mestna občina Velenje bo tako v prihodnjih mesecih mladim talentom nudila možnost/priložnost, da bodo lahko predstavili svoj talent lokalni skupnosti in širše.

Velenje je znano kot mesto priložnosti, mesto cvetočih idej in prostor inovativnih umov. V ospredju projekta Talent Magnet so postavljeni mladi Velenjčani stari 18–35 let, z vedoželjno osebnostjo, zato mlade Velenjčanke in Velenjčane prijazno vabimo, da z nami delijo svoje talente in spretnosti.

Pridružite se naši akciji in se vključite v mrežo talentov z mednarodno razsežnostjo. Vsi, ki se boste odzvali vabilu, boste povabljeni v TalentMagnet klub, kjer boste lahko soustvarjali mladim prijazno mesto. Na elektronski naslov: talentmagnet@velenje.si nam posredujte kratko predstavitev in dodajte fotografijo ali dve.

Mlade velenjske talente bomo predstavljali predvsem na naših socialnih omrežjih (Facebook, Instagram).

Velenje za mlade in z mladimi –  izberimo Velenje!

Deli s prijatelji