SI

Javni natečaj »Naj izložba Velenja 2018«

13. 9. 2018

Mestna občina Velenje je danes, 13. septembra, na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave) objavila javni natečaj »Naj izložba Velenja 2018«. Z javnim natečajem želimo lastnike ali najemnike poslovnih prostorov v mestnem središču Velenja spodbuditi k obeležitvi praznika Mestne občine Velenje ali Pikinega festivala, ki potekata v mesecu septembru. Prijave na natečaj so možne do vključno 20. septembra 2018, ocenjevanje prijaviteljev pa bo potekalo med 21. septembrom in 10. oktobrom. Zmagovalce natečaja bomo razglasili na prireditvi Podjetno Velenje, ki bo v soboto, 13. oktobra 2018, na Titovem trgu.

Z javnim natečajem želimo spodbuditi atraktivnost prodajnih prostorov v mestnem središču ter tako privabiti v mesto več obiskovalcev. Od prijaviteljev pričakujemo izvirno in ustvarjalno dekoracijo oziroma ureditev izložb v duhu praznovanja, poudarek naj bo predvsem na sporočanju, da gre za mesec, v katerem Velenje praznuje.

Komisija, ki jo sestavljajo člani Odbora za mestni marketing, bo ocenjevala zunanjo izložbo prodajnega prostora, urejenost notranjega prostora, pestrost, izvirnost in inovativnost ponudbe izdelkov in storitev, prijaznost osebja ter celostno in oblikovno usklajenost vseh sestavnih delov prodajnega prostora s predstavitvenimi simboli, elementi, identiteto Mestne občine Velenje ali Pikinega festivala. Podoba naj bo čim bolj skladna s celostno grafično podobo Mestne občine Velenje ali Pikinega festivala. Komisija bo prodajni prostor obiskala brez predhodnega obvestila.

Trije najlepše urejeni prodajni prostori v mestnem središču bodo nagrajeni z nagradami v obliki brezplačnega oglaševanja na oglasnih mestih, s katerimi upravlja Mestna občina Velenje, in brezplačnimi promocijskimi objavami v lokalnih medijih.

Vabljeni k sodelovanju!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

 

Prijavnica (107 KB)
Deli s prijatelji