SI

Energetska sanacija Ljudske univerze - množično financiranje oz. zbiranje donacij

7. 11. 2019

Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje letos obeležuje 60 let delovanja.

V prihodnjem letu bomo v okviru projekta eCentral začeli z energetsko sanacijo Ljudske univerze. Načrtujemo energetsko prenovo objekta v skoraj-nič energijskega in hkrati želimo ohraniti zunanji videz kot spomenik kulture in arhitekturni čudež iz preteklih časov. S prenovo bi omogočili prihranek v višini več tisoč evrov za redne vzdrževalne in obratovalne stroške na letni ravni in hkrati več sredstev za izvedbo dodatnih izobraževalnih programov za naše občanke in občane.

Posebnost projekta je, da bomo testno, prvič v Sloveniji, poskušali sredstva za obnovo zbirati tudi z modelom crowdfunding. To pomeni množično financiranje oz. zbiranje donacij. Obiščite spletno stran LEPI CENTER in se seznanite, kako lahko tudi vi prispevate k energetski prenovi Ljudske univerze v Velenju. Več: http://lepicenter.velenje.si/.

Če ste pripravljeni prispevati vsaj 5 EUR za namen energetske sanacije Ljudske univerze, pa obiščite: http://lepicenter.velenje.si/stran/ljudska-univerza/mnozicno-financiranje-crowdfunding/ .

Naše mesto je bilo grajeno prostovoljno in udarno. Naj se zgodba 60 let kasneje ponovi.

Ker Velenjčani vedno znamo stopiti skupaj, znamo povezovati, sodelovati in pomagati. In ker imamo naše mesto radi!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Deli s prijatelji