SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Regijsko priznanje Mestni občini Velenje

1. 10. 2009

Danes dopoldne se je v prostorih Občine Šoštanj sestal Svet Savinjske statistične regije, ki je Mestni občini Velenje podelil regijsko priznanje ob 50-letnici mesta Velenje. Priznanje je v imenu občine sprejela direktorica Uprave Mestne občine Velenje Andreja Katič.

Svet Savinjske statistične regije predstavljajo županja in župani 31 občin. Predsednik sveta mag. Branko Kidrič je ob podelitvi priznanja Mestni občini Velenje zaželel tako uspešen razvoj na vseh področjih delovanja tudi v prihodnje.

Direktorica Andreja Katič je ob prejetju priznanja poudarila, da so v Velenju že v preteklosti dobro zastavili trajnostni razvoj. Temu sledimo tudi danes. Velenje se uspešno razvija na številnih področij, na področju kulture, izobraževanja, športa, gospodarstva. Lahko trdimo, da je Velenje zagotovo eno izmed mest, ki svojim občankam in občanom nudi kakovostno bivalno okolje. S sloganom, s katerim smo zaznamovali 50-letnico mesta Velenje, JUTRI=ZDAJ smo želeli poudariti pomen današnjih dejanj za prihodnost.

Deli s prijatelji