SI
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Ločeno zbiranje odpadkov

Velenjčanke, Velenjčani!

V Šaleški dolini, v Velenju, nam nikoli ni bilo vseeno, v kakšnem okolju živimo. Ogromno smo doslej že naredili za izboljšanje in urejenost okolja in na opravljeno smo lahko ponosni. Naša odgovornost do narave in do naslednjih generacij pa seveda morata biti naša stalna skrb in vedno ena naših najpomembnejših nalog.

Zadnje mesece so delo naše občinske uprave v veliki meri zaznamovala prizadevanja za čim učinkovitejšo ter naravi in uporabnikom kar najbolj prijazno organiziranost javne gospodarske službe ravnanja z odpadki. Uvedli smo kar nekaj novosti, sprememb. In še jih lahko pričakujete. Vsako storitev namreč skušamo ves čas izboljševati, nadgrajevati – skratka, kolikor je le mogoče, prilagajati vašim potrebam in željam. Da pa bi lahko uspeli, da bi dosegli takšni okoljsko in ekonomsko učinkovitost, kot si ju želimo in sta zagotovo v našem skupnem interesu, seveda potrebujemo vaše sodelovanje, vašo pomoč.

Vemo, da se le redko kaj velikega doseže na hitro, od danes na jutri. Zato vas zaenkrat prosimo za vašo pripravljenost in dobro voljo. Vabimo vas, da z nami stopite na pot sonaravnega trajnostnega razvoja. Skupaj bomo zagotovo prispeli tja, kamor si želimo. Do cilja. Korak za korakom. Do čistejšega okolja. Nazaj k naravi. V lepšo prihodnost. Ker je pot odgovornega ravnanja prava pot. Edina prava.

Občanke in občani, vem, da lahko računamo na vas. Verjamem vam in zaupam. Hvala vam.

Bojan Kontič,
župan Mestne občine Velenje

Izberite področje