SI

Koledar dogodkov - Oktober 2018

Oktober 2018
PoToSrČePeSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
November 2018
PoToSrČePeSoNe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
       

Klubski maraton Radia Študent: Baltazar in Apory Museum

Tokrat nam karavana klubskega maratona predstavlja druidski prog iz Seattla ob Sotli z imenom Baltazar ter post sentiš iz centra Apory Museum.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

ŠŠKoncert: Zablujena generacija & Take OFF

Salonske pankse s skupnim imenom Zablujena generacija je zavidljiva odrska kilometerina iz fantov, ki s tremi akordi prepričujejo dekleta s sosednje ulice spremenila v unikatno koncertno atrakcijo. Z znanjem novih akordov in kerozinom v žilah prihajajo prepričevat dekleta in fante pod oder eMCeja, ki jim ga bodo ogreli virtuozni konjiški funkiči Take OFF, ki so imajo z velenjsko publiko neporavnane račune. 
  eMCe plac
  Vstopnina za člane ŠŠK 3 EUR, za nečlane 7 EUR, Včlanitev možna na vratih z aktualnim potrdilom o vpisu,
Preberi več »

Tarok turnir

Prvi tarok turnir v sezoni 2018/2019, ki bo štel tudi v skupni seštevek 5. sezone eMCe plac tarok lige. Prijave na info@emceplac.si.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Okrogla miza: Ni lahko biti mlad

Okrogla miza na temo preizkušenj, travm, življenjskih odločitev in njihovih posledic. Na doživljanje stisk mladostnikov bomo pogledali iz različnih zornih kotov tistih, ki so ob mladih, ki mlade razumejo. Izkušnje in misli bodo z nami delili: Radovan Zupančič, Matic Munc, Borut Marolt, Adil Huselja, Brigita Šinigoj, okroglo mizo pa bo povezovala Tina Felicijan.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Predstavitev fotografske knjige Tilyen Mucik – ''00:00 – alternativno koncertno dogajanje v Velenju''

Avtorica v knjigi predstavlja podobe glasbe, ki jih je beležila v Klubu eMCe Plac in drugje po Velenju v obdobju zadnjih šestih let. Gre za avtorski izbor najljubših fotografij koncertov, obiskovalcev, tonskih mojstrov, organizatorjev in vseh ostalih vpletenih. V ozadju ždi osebna izkušnja, saj je bila udeležena v dogajanje globje kot obiskovalka ali delavka - videla je realizacije idej od začetka do konca. Gledalcu knjige želi prikazati količino volje, organizacije in truda, ki je izražena v obliki koncertov in prireditev, poleg pa se Velenju in vsem, ki so v njej videli potencial fotografinje zahvaljuje za priložnost. Knjigo tako posveča vsem bendom, organizatorjem, delavcem in obiskovalcem, saj se brez njih le-ta nikoli ne bi zgodila.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

RGB Series: Cogo meets Magna Pia

Točno en mesec po nastopu v slovitem Berlinskem techno klubu Berghain v Velenje, na otvoritev letošnje sezone RGB Series, prihaja DJ in producent Hüseyin Evirgen aka. Magna Pia. Plesišče velenjskega kluba bodo za njega pripravljali in za njim pospravljali Tonske, MAC-10 in Assembler.

  eMCe plac
  Vstopnina: 5 €
Preberi več »

Tarok turnir

Prvi tarok turnir v sezoni 2019/2020, ki bo štel tudi v skupni seštevek 6. sezone eMCe plac tarok lige. Prijave na info@emceplac.si.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Halloween party & Rap Battle

Noč temačnih bitij, brhkih čarovnic, luštnih živalic in drugih prikazni. Disco hiti za vse vrste plesnih čeveljčkov in unikaten rap battle v maskah. V rimah se bosta spopadla Vladimir Putin in Donald Trump, Ivan Cankar proti Francetu Prešernu ter mnogi drugi. Za maskami bodo stali prekaljeni mački slovenskega freestyla, kot so Amo, Kuna, Um, Wera in drugi. 

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »

Krompirjeve Čipotnice

Prve počitnice tega šolskega leta naj bodo zabavne, aktivne in pestre. Zberi prijatelje, saj imamo za vas imamo pripravljeno pestro izbiro družabnih iger, X-box iger, ter ročni nogomet. Bodi najboljši naseljenec otoka Catan, stavi na najhitrejšo kamelo CamelCup, mirno roko preizkusi na Bamboleu in še in še.

  eMCe plac
  Prost vstop
Preberi več »