Skoči na vsebino
Vklopi način za slabovidne
SI
Vklopi način za slabovidne
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Prodaja nepremičnin

Mestna občina Velenje je lastnica večjega števila nepremičnin znotraj svojih meja. Na njih omogoča komunalni in prostorski razvoj občine, določene dele zemljišč pa občasno prodaja na javnih razpisih. Spodaj je prikaz nekaterih pomembnejših območij namenjenih prodaji, za dodatne informacije o ostalih zemljiščih, načinu prodaje ipd. pa interesente vabimo k obisku v Urad za urejanje prostora.
Razvojne površine v MO Velenje 2022+  

Stavbna zemljišča v KS Škale Hrastovec

Lega lokacije v prostoru
Lega lokacije v prostoru
Mestna občina Velenje je lastnica večjega števila parcel v KS Škale Hrastovec. Trenutno prodajamo parcele na zemljišču, ki smo ga komunalno uredili pred nekaj leti. Zemljišče ima dobro osončeno južno lego in v zgornjem, severnem delu leži na pobočju, spodnji del je bolj ravninski . Parcele so komunalno opremljene z vodo, kanalizacijo in elektriko, vse pa so dostopne po novi asfaltni cesti. Za lokacijo je izdelan nezavezujoč idejni osnutek tipične hiše, razdelane v več velikostnih variant - za izvedbeni načrt kontaktirajte v dokumentu navedenega arhitekta: Projekt predvidenih hiš

Več o "Javnem zbiranju ponudb za prodajo nepremičnin" 2020-2021 na tej povezavi.


Prikaz lokacije v Google Zemljevidih: 

V iskalno polje aplikacije Google Zemljevidi vnesite t.i. "Plus Kodo"  94Q6+H3 Velenje ali obe koordinati skupaj 46.38895289577784, 15.110115705112067.