SI

Brezplačno svetovanje

Mestna občina Velenje ponuja prebivalkam in prebivalcem občine različna brezplačna svetovanja priznanih strokovnjakov iz različnih področij. Trenutno izvajamo brezplačno PRAVNO in ENERGETSKO svetovanje. Zaradi spremenljivega obiska zainteresiranih občanov svetujemo najavo na v tekstu opisane telefonske številke.

Pravno svetovanje

V prvem nadstropju upravne stavbe MO Velenje se v sobi 101 nahaja pisarna, v kateri pravna svetovalka svetuje in pojasnjuje občankam in občanom iz različnih področij prava. Zaradi organizacije dela so potrebne najave na telefonsko številko 03/ 8961 620, kjer bodo zainteresirani dobili termin obiska. Svetovalka je prisotna vsak:
  • torek od 14.00 do 16.00
  • prvo in tretjo sredo v mesecu od 12.00 do 14.00
  • drugo in četrto sredo v mesecu od 15.00 do 17.00
  • četrtek od 8.00 do 10.00

Energetsko svetovanje

Brezplačno energetsko svetovanje lahko pomembno pripomore k varčnejši rabi energije ob prenovi ali novogradnji objektov. Strokovnjak Robert Špegel svetuje vsem zainteresiranim občanom, pisarna pa je locirana na Kardeljevem trgu 7 v prostorih Mestne četrti Levi breg. Pokličite ga na telefon 041 232 176, vsak delovni dan med 8. in 17 uro in se dogovorite za termin svetovanja.


Mesečna obvestila ENSVET ...  

Podjetniško svetovanje

Na pobudo župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča smo se s podpisom Sporazuma o sodelovanju povezale organizacije Savinjsko–šaleška gospodarska zbornica, Območna obrtno-podjetniška zbornica Velenje, Savinjsko– šaleška območna razvojna agencija, d. o. o., in SAŠA inkubator, d. o. o., s ciljem, da skupaj tvorimo učinkovito podporno okolje za razvoj podjetništva v Velenju.

Vsem potencialnim in obstoječim podjetjem smo v vseh organizacijah na voljo za brezplačno svetovanje od razvoja ideje do prodora na trg, svetovanja z davčnega, pravnega, finančnega področja, izvajamo promocijske aktivnosti za podjetja. Nudimo tudi storitve VEM točke.

Na voljo smo vam v PC Standardu ali na samem sedežu posamezne organizacije.

 

SPORAZUM O SKUPNEM SODELOVANJU