Ideogram fotoaparata
Mestna občina Velenje
 

Mestna občina VelenjeV središču


 

V času zimskih počitnic, ki bodo potekale od ponedeljka, 20., do petka, 24. februarja 2012, so v mestni občini Velenje številni organizatorji tudi tokrat za otroke pripravili pester program aktivnosti.

V Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje bodo otrokom skušali približati gledališko umetnost, za ljubitelje zimskih športnih radosti pripravljajo izlet na Golte ter organizirajo začetni tečaj računalništva za otroke in raznovrstne ustvarjalnice.

V Kinu Velenje bodo dnevno potekale Počitniške kinopredstave. Za mlade športne navdušence pa je poskrbela Športna zveza Velenje v sodelovanju z Uradom za družbene dejavnosti Mestne občine Velenje in Športno-rekreacijskim zavodom Rdeča dvorana. Otroci bodo lahko izbirali med rokometom, nogometom, badmintonom, namiznim tenisom, squashem, plavanjem, smučanjem, streljanjem z zračno puško …

V času zimskih počitnic se bodo otroci lahko veselili tudi na pustovanju v Rdeči dvorani Velenje. V torek, 21. februarja 2012, bo ob 17. uri Otroško pustno rajanje s priljubljeno pevko Manco Špik. Organizatorji pustovanja so Mestna občina Velenje, Turistična zveza Velenje, Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje, Festival Velenje in Športno-rekreacijski zavod Rdeča dvorana. Vstop bo prost, potekal pa bo tudi izbor najlepših skupinskih in družinskih mask.

Prijazno vabljeni! 

POČITNIŠKI PROGRAM ŠPORTNE ZVEZE VELENJE

POČINIŠKI PROGRAM MZPM VELENJE

 
Izdelava spletnih strani: AV studio